Stor

Inredning Stor börjar med ett inspirationsmöte där Stage4u kommer hem till dig i Kungälv/Stenungsund/Göteborg med omnejd. Vi går igenom allt vad du behöver hjälp kring. Detta passar dig som vill ha förslag på hur du kan komplettera ditt möblemang med nya möbler och inredningsdetaljer eller dig som vill ha hjälp med att inreda ett helt nytt hem. Tillsammans diskuterar vi förväntningar, personlig stil och önskemål. Vi tittar på planlösning och befintligt utseende på hemmet. Vi pratar färgsättning, belysning, möblering etc. Vi går igenom hur du som kund eventuellt vill fortsätta inredningen.

Mötet tar ca 2 timmar (beroende på storlek och vad det är du exakt önskar hjälp med) och vi går vi igenom rum för rum vad det är du behöver hjälp kring. Budgetvariant eller lyxvariant bestämmer du.

  1. Inspirationsmöte,
  2. Kontraktsskrivning,
  3. Du får ett dokument med förslag på vilka produkter vi föreslår att du köper in, hur du kan inreda med dessa samt förslag på möblering,
  4. Du får produktbeskrivning, produktbilder samt produktlista med priser och var du kan införskaffa inredningen,
  5. Du får planskiss med möbleringsförslag. En planskiss visar hur varje rum kan möbleras för att bäst utnyttja rummets ytor.

Pris

500:- uppstartssumma samt timpris.

Timpris inkl. moms

850:-

Mer exakt pris fås vid kontakt.

Vill du att vi färdigställer inredningen lägger du bara till tjänsten Färdigställa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *