Stor

detaljStor

Homestaging stor innebär att din bostad eller lokal är tom.

Vad är då tanken med att möblera upp en tom bostad? Mäklare menar att det är svårare att sälja en tom bostad och att det ofta blir färre bud och lägre slutpris.

Möblerar man upp en tom bostad professionellt ger det ett härligt intryck och man får den rätta visningsmiljön! Möblerna fungerar som måttstock (man kan bedöma rummets storlek och var och hur möbler får plats i ett rum). Mycket troligt är också att man ser sitt hem med nya ögon efter en homestaging och får inspiration kring inredning till det nya hemmet!

Vi ses för ett kostnadsfritt konsultationsmöte där vi går igenom din försäljning. Därefter bokar vi in dag som Stage4u utför homestagingen på. Stage4u inreder då med möbler, textilier, belysning och accessoarer inför försäljningen. Det bör ske i så nära anslutningen som möjligt till fotograferingen. I priset ingår hyra av möbler och accessoarer som ex , bord, fåtöljer, vaser, tavlor, plädar, gardiner, mattor samt det professionella arbetet för att iordningställa din bostad. En homestaging tar vanligtvis 1-2 dagar. Du behåller homestagingen tills efter försäljningen eller max 45 dagar. Då din bostad är såld kommer vi och hämtar tillbaka det du hyrt av Stage4u.

Betalning sker enligt faktura som du får skickad till dig.

Välkommen att höra av dig för offert.

Tänk på att homestaging är avdragsgill!

En reaktion på “Stor

 1. Hej,
  Önskar offert på full homestaging inför försäljning av tom (ny) lägenhet på 3rok, 70kvm.
  Lägenheten ligger på plan 2 i Brf Ängen, Tjuvkils Ängar.
  Kommer få tillträde 28 Februari, önskvärt är att jobbet utförs i början av Mars månad.
  Mvh Kjell Skogstad
  072-9669836

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *