Mellan

master bedHomestaging mellan innebär att Stage4u kostnadsfritt kommer till din bostad eller arbetsplats i Kungälv/Stenungsund/Göteborg med omnejd för konsultationsmöte kring din homestaging. Här går vi igenom rum för rum vad du kan göra inför stagingen, som senare utförs av Stage4u. Du får också en checklista för städning, som är bra att använda innan fotografering och visning.

Vi skriver kontrakt och bokar tid för utförandet då Stage4u utför stagingen. Det sker i så nära anslutningen som möjligt till fotograferingen. Stage4u utgår då från hur rummen ser ut och förstärker dess fördelar och riktar fokus till rätt saker. Bara genom att ändra belysningen och flytta på en tavla kan ge en helt annan känsla i rummet. Här lyfts bostadens karaktär fram, ljusförhållanden och bostadens möjligheter till möblering ses över. Att anlita stylist inför försäljning lönar sig!

Stage4u iordningställer din bostad innan fotograferingen. I priset ingår hyra av möbler och accessoarer som ex , bord, fåtöljer, vaser, tavlor, plädar samt mitt arbete för att iordningställa din bostad. En homestaging tar vanligtvis mellan 1-2 dagar. Du behåller homestagingen tills efter försäljningen, dock max 45 dagar. Din bostad hinner ofta säljas inom tidsperioden och skulle det ta längre tid förlänger vi givetvis hyran på möbler och rekvisita från Stage4u. Då din bostad är såld kommer vi och hämtar tillbaka det du hyrt av Stage4u.

Pris;

Välkommen att höra av dig för offert.

Tänk på att homestaging är avdragsgill!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *