Mellan

master bedHomestaging mellan innebär att Stage4u kostnadsfritt kommer till din bostad eller arbetsplats i Kungälv/Stenungsund/Göteborg med omnejd för konsultationsmöte kring din homestaging. Här går vi igenom rum för rum vad du kan göra inför stagingen, som senare utförs av Stage4u. Du får också en checklista för städning, som är bra att använda innan fotografering och visning.

Vi bokar tid för utförandet då Stage4u utför stagingen. Det sker i så nära anslutningen som möjligt till fotograferingen. Stage4u utgår då från hur rummen ser ut och förstärker dess fördelar och riktar fokus till rätt saker. Bara genom att ändra belysningen och flytta på en tavla kan ge en helt annan känsla i rummet. Här lyfts bostadens karaktär fram, ljusförhållanden och bostadens möjligheter till möblering ses över. Att anlita stylist inför försäljning lönar sig!

Stage4u iordningställer din bostad innan fotograferingen. I priset ingår vår profession på plats i ditt hem, för att arrangera hemmet med dina egna saker. Allt på bästa sätt för att framhäva bostaden.

Pris; från 3000:- 

Tänk på att homestaging är avdragsgill!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *