Homestaging med hembesök

detaljHomestaging med hembesök innebär att Stage4u kommer hem till dig eller till din arbetsplats för ett konsultationsmöte. Det finns sedan olika nivåer av homestaging du kan välja mellan här nedan.

Skapa de allra bästa förutsättningarna för en lyckad försäljning med att anlita professionell homestaging – Vi utgår från bostadens och inredningens stil och har med en röd tråd i hela bostaden. Belysning, textilier och färgsättning blir en helhet. Det gäller att lyfta fram bostadens potential så tilltalande som möjligt för så många spekulanter som möjligt! Tillsammans skapar vi din  miljö!

Här finns olika valmöjligheter för dig, beroende på vad du har för behov;

Liten

Konsultationsträff med checklista. Vi går igenom rum för rum vad du kan göra och du utför stagingen själv.

Mellan

Konsultationsträff med checklista samt att vi bokar in tid för att vi utför       homestagingen åt dig i ditt möblerade hem. Belysning, mattor, textilier, växter,                 dekoration mm. ställs in. Kompletterande med möbler kan bli aktuellt. Möbler och rekvisita står kvar tills försäljningen är över, dock som längst i 45 dagar. Bostaden är oftast såld inom den tiden men skulle det dra ut mer på tiden löser vi givetvis en förlängning av hyran.

Stor

Konsultationsträff samt att vi bokar in tid då vi utför full staging i ditt tomma   hem/tomma lokal. Möbler och rekvisita står kvar tills försäljningen är över, dock som längst i 45 dagar. Bostaden är oftast såld inom den tiden men skulle det dra ut mer på tiden löser vi givetvis en förlängning av hyran.

Tänk på att homestaging är avdragsgill!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *