Städ hemmiljö

Veckostäd

Vi kommer kostnadsfritt ut på ett besök för att skräddarsy så att ni får bästa tänkbara resultat av vår tjänst. Från 210:-/h exkl. RUT.

 

Storstäd

Vi kommer kostnadsfritt ut på ett besök för att skräddarsy så att ni får bästa tänkbara resultat av vår tjänst. Från 210:-/h exkl. RUT.

 

Feststäd

Ska ni ha studentfest eller duka till julbord för släkten och inte orkar stå med all städning inför stunden, är vi det perfekta valet. Vi kommer kostnadsfritt ut på ett besök för att skräddarsy tjänsten för er. Från 210:-/h exkl. RUT.

 

Säsongsstäd

Har du stuga, husvagn eller gäststuga som behöver piffas upp inför säsongen? kanske ett poolhus eller en övernattningslägenet? Perfekt att ta ett kostnadsfritt möte med oss för att sedan ge oss uppdraget att säsongsstäda! Från 210:-/h exkl. RUT.

 

Styling/visningsstäd

Ska du sälja din bostad? Det brukar vara nog med saker att göra då man bestämt sig för att flytta. Att kunna leja bort delar är smidigt Då är denna städning perfekt för dig. Plocka i ordning på saker som ligger framme, så kommer vi och städar åt dig. pris på offfert, beroende på bostadens storlek och städningens omfattning.

 

”Veckans mys”

Veckans mys är en städtjänst där vi skräddarsyr efter dina behov av städning. Därtill bäddar vi rent, tar med färsk bukett samt plockar undan hos er, så att ni i lugn och ro kan komma hem till ett städat och iordningplockat hem. Från 250:-/h exkl. RUT.

 

Kunden tillhandahåller städprodukter.