Inredning offentlig miljö

Stage4u arbetar med både stora och små inredningsuppdrag för företag och offentliga svens-kulle-1miljöer. Det kan vara enstaka kontor eller större konferensrum eller lobbyer. Inga tankar är för små eller för stora.

Vi inreder för kunden och utgår alltid från behov, önskemål och förväntningar. Företagets identitet ska lyftas fram och återspeglas i den nya inredningen. Vad är det första man ser då ni öppnar era dörrar? Vilken känsla vill ni förmedla? Det är viktigt att besökaren får den känsla som ni i teorin vill förmedla. Att vi håller oss uppdaterade kring trender och arbetar fram kreativa lösningar är en bra grundpelare. I inredningen finns genomtänkt färgsättning, belysning och möblering. Var sak är väl planerad för ökad trivsel och effektivitet!

Stage4u har samarbete med hantverkare och kan därför erbjuda helhetslösning när det gäller inredning och renovering.

Oavsett vilken miljö som inreds, ska den vara välplanerad, trivsam och inspirerande.

Tillsammans skapar vi din miljö!

 

1.Konsultationsmöte

Vi träffas först för ett kostnadsfritt konsultationsmöte där vi går igenom vad ni önskar hjälp med och vilka önskemål ni har. Kanske har ni precis bytt lokaler eller ska flytta? Vi pratar om era tankar, önskemål och önskningar. I detta skede tittar vi också på en tidsplan för arbetet.Innan vi går vidare till steg två får ni offert på den per mail eller telefon. Godkänner ni offerten går vi vidare till steg 2.

2. Inspirations- och offertmöte

På vårt andra möte har Stage4u tagit fram material och har med tydliga offerter på arbetet du vill ha hjälp med. Här finns skisser, bilder, förklarande text och moodboard med. Ett moodboard ska ge er rätta känslan för er lokal etc. och här ska också färgerna framgå tydligt. På detta möte har ni möjlighet att ställa alla frågor och komma med tankar, idéer och synpunkter.

3. Genomförandet

Sista steget är att genomförandet. Här ser vi till att allt hamnar på plats och att all vår planering genomförs i praktiken. Stage4u kan ta hand om all logistik kring inredningsuppdraget, vilket är smidigt om man önskar ha en kontakt som sköter allt. Ni väljer själva nivån kring detta. Vi har kontinuerlig kontakt genom hela arbetet och när projektet är slutfört har vi ett avstämningsmöte.

Om ni enbart önskar steg ett och två och sedan utföra er inredning utifrån förslagen och upplägget från Stage4u, går det givetvis bra.

e15 008

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *